Airco Midden Nederland

Airco Chalet Stroe

Altijd de juiste temperatuur in uw chalet.

Een stille, compacte airco voor uw chalet in Stroe gezocht?

De specialisten van Airco Midden Nederland komen graag bij u in Stroe.

Airco Midden Nederland is een jong en dynamisch bedrijf die zich specifiek heeft gespecialiseerd in betaalbare, compacte en makkelijk te monteren aircosystemen. Een gedreven team dat door heel Nederland werkzaam is. Het kantoor is gevestigd te Harderwijk, centraal gelegen in Nederland.

De montage van aircosystemen wordt gedaan door vaste gecertificeerde monteurs met technische kennis van woningbouw en product. De monteurs werken netjes en met de nieuwste gereedschappen om producten snel en vakkundig te kunnen plaatsen.

Snelheid is van groot belang binnen de branche. Airco Midden Nederland werkt met een eigen voorraad. Leveringen van aircosystemen kunnen dus vaak binnen een week worden gerealiseerd.

 

Airco zonder buiten unit

De Unico en Fintek modellen zijn flinterdunne aircosystemen die eenvoudig te installeren zijn op iedere buitenmuur van uw chalet. Het grootste voordeel van deze systemen is dat er geen buiten unit nodig is. De Italiaanse architecten hebben een gepatenteerd ontwerp gemaakt die de architectuur en designs van caravans en chalets respecteert. De aircosystemen zijn zeer stil en koelen of verwarmen de ruimte snel en efficiënt. Aan de buitenkant zijn enkel twee gaten zichtbaar die nodig zijn voor aan- en afvoer van gezonde lucht.

Dunste Airco's

Te verkrijgen vanaf maar 160mm dik.

stilste airco

Te verkrijgen vanaf maar 27dB geluid.

Warmtepomp

Ook verwarmen is mogelijk. Snel de ideale temperatuur.

Geen buiten unit

Twee gaten boren en klaar!

Italiaans design

Ontworpen door Italiaanse architecten

Wist u dat 27dB nog stiller is dan fluisteren? Bijna net zo stil als het ruisen van boomblaadjes op het park van uw chalet…

Bus Airco Midden Nederland

DE keuze is aan u!

Het monteren en installeren van de airco's is vrij eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om de airco zelf te monteren, of om dit te laten doen door één van onze ervaren monteurs. De monteur is meestal binnen een paar uur weer vertrokken uit Stroe.

Als u ervoor kiest om het aircosysteem zelf te (laten) plaatsen, dan zorgen wij ervoor dat onze vervoerder de airco netjes aflevert op uw adres. Een aircosysteem weegt ongeveer 30kg en wordt op een pallet geleverd.

Bij campings is aflevering tot aan de chalet niet gegarandeerd. Zorg er dus voor dat er wat sterke handen en attributen voor verplaatsing aanwezig zijn bij aflevering.

Nog Vragen?

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!