Airco Midden Nederland

Fintek | BEste in Monoblock Airco’s

De Fintek aircosystemen zijn airco’s ZONDER buiten-unit (ook wel monoblock genoemd). Het grote voordeel hiervan? Geen kast aan de buitenkant van het gebouw. Dit scheelt aanzienlijk in aankoopkosten en ook de installatie van een aircosysteem is veel goedkoper. Wij vertellen je in deze blog graag meer over dit innoverende merk.

Airco Midden Nederland heeft zich sinds een paar jaar gespecialiseerd in de producten van Fintek. Dit Italiaanse merk bestaat sinds 1995. De oprichters hadden altijd al grote passie voor de technologie achter aircosystemen. Na vele jaren onderzoek en ontwikkelingen van monoblock airco’s, bieden ze de hoogst mogelijke kwaliteit airco’s aan voor een prima prijs. Een groot pluspunt van deze airco units is de makkelijk montage, die verricht kan worden door monteurs zonder speciale certificaten. Hierdoor is monteren binnen enkele uren geregeld en betaalt u als klant geen belachelijk hoge montage tarieven. 

Professioneel en bevoegd

Wij hebben passie

Wij zijn vastbesloten

Design

Van een Italiaanse fabrikant mag u verwachten dat er ook veel is nagedacht over het design van de producten. Fintek airco units zijn smal, modern en vallen niet onnodig op binnen de inrichting van de ruimte in uw huis of in het gebouw,

Gezond klimaat

Als u een aircosysteem koopt, zal u dit vooral doen om een ruimte te koelen. Fintek gaat een stap verder. De systemen koelen, verwarmen, verversen lucht en ontvochtigen. Dit laatste is een groot pluspunt als u een airco zoekt voor caravan, chalet of slecht geïsoleerde pand/woning.

Duurzaam en zuinig

Alle aircosystemen die Airco Midden Nederland levert, zijn voorzien van een A of A+ energielabel. De systemen van Fintek gebruiken weinig stroom en bij verwarmen VEEL goedkoper dan met (propaan) gas. De omkasting en onderdelen zijn met zo min mogelijk plastic gefabriceerd.

Stil

De monoblock airco’s van Fintek zijn zeer stil. De stilste airco heeft een geluidsniveau van 26dB. Dit staat gelijk aan het ruizen van de wind door de bomen en is nog stiller dan fluisteren. 

MIssie van Fintek

De strategische missie van FINTEK is om de impact op gebouwen op te heffen, de standaard zomer- en winterairconditioning opnieuw te definiëren en te evolueren in het concept van luchtwelzijnscultuur (klimaat).

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Onze Fintek aircosystemen koelen, verwarmen, zorgen voor gezonde lucht en een gecontroleerde luchtvochtigheid.