Airco Midden Nederland

Creëer een aangenaam binnenklimaat met thuiswerken

Werkt u, net als vele anderen, ook veel meer thuis? Op een dag als vandaag, waarbij de temperaturen kunnen oplopen tot 27°C, is een aangenaam thuiswerk klimaat belangrijk.

Om geconcentreerd te blijven tijdens het thuiswerken, heeft u ervoor gekozen om op een aparte kamer te gaan zitten, zonder afleiding. Dit kan een slaap-, zolder- of studeerkamer zijn. Met de zon die naar binnen schijnt, kan het al snel erg warm worden. En dat komt uw productiviteit juist níet ten goede. De temperatuur heeft namelijk een grote invloed op de concentratie en productiviteit. Daarom is het goed om een aangenaam binnenklimaat te creëren!

 

Maak gebruik van een airco op uw werkplek

De oplossing voor een aangename temperatuur op uw werkplek? Een airco! Een goede temperatuur voor een aangenaam binnenklimaat tijdens het thuiswerken is gemiddeld 22°C.

Hierbij is er wel een verschil tussen mannen en vrouwen. Mannen geven de voorkeur aan 21 à 22°C en vrouwen geven de voorkeur aan 23 à 24°C.

Wanneer uw werkplek door de hoge buitentemperaturen erg warm wordt, kunt u de airco gemakkelijk met een afstandsbediening aanzetten. Let er daarbij wel op dat u de airco niet te hard aan zet. Het temperatuurverschil tussen binnen en buiten mag niet groter zijn dan 6°C.

 

Niet alleen koelen, maar ook verwarmen van ruimtes

Sommige airco’s van Airco Midden Nederland verkoelen niet alleen een ruimte, maar kunnen deze ook verwarmen. Met de herfst en winter, en daarmee ook de koudere temperaturen, in aantocht, is een airco die kan verwarmen dan ook een goede uitkomst! Met (te) koude temperaturen kunnen uw concentratie en productiviteit namelijk ook verminderen.

Bij de verwarmende functie dient u ook te letten op het temperatuurverschil tussen binnen en buiten. Is het buiten erg koud? Dan kan de airco helpen bij het verwarmen van uw werkplek, maar zet deze niet té warm. 

 

Voor als uw werkplek ook een slaapplek is

Werkt u op een kamer waar ‘s nachts ook iemand slaapt, zoals een slaap- of zolderkamer? Dan kan de airco ‘s nachts op een slaapfunctie. Hierbij wordt de temperatuur langzaam verlaagt met minder geluid zodat u een ongestoorde nachtrust heeft.

 

Fijne airco’s met een strak design

Veel airco’s, en dan met name de buitenunits, worden gezien als lomp en lelijk. Bij Airco Midden Nederland maken we gebruik van compacte airco’s zonder buitenunit. Hierdoor kunnen de airco’s snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. Ook heeft u minder onderhoud en de airco’s zijn minder storingsgevoelig. We willen namelijk dat u met volle concentratie en in een aangenaam klimaat kunt blijven thuiswerken. 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Onze Fintek aircosystemen koelen, verwarmen, zorgen voor gezonde lucht en een gecontroleerde luchtvochtigheid.