Airco Midden Nederland

FINTEK Monoblock airco's

Een betaalbaar merk aircosystemen met vele functies:
Koelen in de zomer | Verwarmen in de winter | Vocht verdrijven | Vuile lucht verversen

Wij gaan u helpen!

Bedankt dat u de website van Airco Midden Nederland bezoekt. Wij zijn dé leverancier van Fintek Monoblock aircosystemen. Een monoblock airco heeft vele voordelen in vergelijking met een normaal aircosysteem.

U bent hier aan het juiste adres als u de volgende problemen ervaart:

  • Het is té warm in de ruimte om prettig te leven of te werken.
  • Het is té koud in de ruimte om prettig te leven of te werken.
  • Het is té vochtig in de ruimte, wat schimmel/ongemakken veroorzaakt.
  • De luchtkwaliteit is niet goed in de ruimte.
Airco Midden Nederland
Wist u dat bovenstaande problemen met één enkel systeem kunnen worden opgelost?

Geen buitenunit

Onze airco’s hebben als grote voordeel dat er geen grote ronkende kast buiten het gebouw gemonteerd hoeft te worden. U krijgt enkel een smal design airco aan de binnenkant van de ruimte die door middel van twee gaten door de buitenmuur kunnen werken.

Stil en zuining

Onze airco’s zijn stil en zuinig. De stilste airco produceert maar 26dB geluid, wat nog stiller is dan fluisteren! Bijna net zo stil als het ruisen van boomblaadjes. Daarnaast zijn de airco’s zuinig in gebruik. Vooral het verwarmen is stukken goedkoper dan op gas! De airco’s zijn hebben energieklassen A en A+.

alleskunner

De Fintek aircosystemen koelen, verwarmen, ontvochtigen en verversen de lucht in de ruimte. Het klimaat in de woning is daardoor het hele jaar optimaal om te werken of te wonen.  Mede dankzij deze functies zijn de airco’s ook uitermate geschikt voor chalets en stacaravans.

 

Deze tevreden klanten ging u voor!

Italiaans: mooi design, slim product!

Een goed advies?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies voor uw huis, flat, appartement, kantoor, chalet of vakantiehuis! Vul het contactformulier in, of neem contact op via één van onderstaande opties. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Contact

Réaumurstraat 3-A
3846 BZ Harderwijk